Katholische Gottesdienste in St. Michael - Services with a focus

Sonntag, 10. April, 8. Mai, 12. Juni, 10. Juli | 18.30

Die Gottesdienste am Sonntagabend in St. Michael leben von der Vielfalt und Jugendlichkeit des Glaubens, der Vielfalt der Musik, der Vielfalt der Kulturen und der Vielfalt der Mitwirkenden. Sie sind eine Einladung an die Gemeindemitglieder von St. Michael, an die Studierenden der Hochschule Rosenheim und alle, die am Sonntagabend einen Gottesdienst zum Ausklang des Wochenendes mitfeiern wollen.

The services on Sunday evenings at St.Michael are affected by diversity and juvenileness of faith, by diversity of Music as well as by diversity of cultures and the participants. They are an invitation to the parishioners of St.Michael, to the students of the university of applied sciences and to everyone who wants to celebrate a service for the conclusion of the weekend.

St. Michael – near the campus of the university of applied sciences

Sonntag, 10. April, 8. Mai, 12. Juni, 10. Juli
18.30
Ort: St. Michael, Westerndorfer Str. 43 - near the campus of the university of applied sciences